ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті прикордонники завадили контрабанді 1607 пачок сигарет (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    35 переглядів
    Мукачівський прикордонний загін повідомляє...

    Учора прикордонники Мукачівського загону в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон 2016», попередили спробу переміщення через кордон майже 1000 пачок контрабандного тютюну.

    Відпрацьовуючи наявну інформацію про можливе переміщення тютюнових виробів, персоналом відділу прикордонної служби «Богдан» за 500 метрів до державного кордону було виявлено одного громадянина України, який ніс з собою 2 пакунки тютюнових виробів. Затриману особу доставлено до відділу «Богдан» з метою складання адміністративно-процесуальних документів за ч.1 ст.204-1 КУпАП. У пакунках, які ніс із собою чоловік, правоохоронці виявили 972 пачки цигарок марки «JinLing» без акцизу.
    Ще одну спробу переправити через кордон сигарети попередили прикордонники відділу «Вилок».
    Сьогодні вранці у пункті пропуску «Вилок», що на кордоні з Угорщиною прикордонники Мукачівського загону разом із співробітниками СБУ та митниці, під час спільного огляду авто марки «Крайслер Гранд Вояж» виявили більше 600 пачок контрабандного тютюну. Вищевказаним транспортним засобом на виїзд з України прибув громадянин Угорщини.
    Виявити сигарети прикордонникам допоміг службовий собака Теро, який винюхав контрабанду ще під час проведення заходів контролю першої лінії на смузі руху «зелений коридор». Завдяки спрацюванню «чотирилапого помічника» спеціально натренованого на виявлення тютюнових виробів, іноземця було направлено на проведення поглибленого огляду. В ході проведення перевірки транспортного засобу, у стелі салону під декоративною обшивкою прикордонники виявили 635 пачок сигарет.
    Виявлені тютюнові вироби та автомобіль у чоловіка вилучили. Сума оцінки встановлюється.
    Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору