ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поліцейські Закарпаття повернули юну втікачку додому

    19 квітня 2024 п'ятниця
    58 переглядів
    Головне управління Нацполіції Закарпаття повідомляє...

    14-річна жителька Перечинського району втекла з дому ще 1 травня, однак її мати лише через місяць заявила в поліцію про зникнення доньки. Поліцейські розшукали юну закарпатку в сусідній Львівській області, де та вела кочовий спосіб життя.

    14-річна жителька одного з сіл Перечинського району ще в квітні перестала відвідувати школу. Не з’явилася і на екзаменаційні іспити. З приводу цього дирекція школи та вчителі звернулися до батьків та у відповідні органи.
    А 31 травня до Перечинського відділення поліції із заявою про розшук 14-літньої доньки звернулась її 37-річна мати. Жінка повідомила, що донька пішла з дому ще 1 травня, і про місце її перебування вона не знає. Те, що доньки немає вдома вже місяць, мати пояснила тим, що донька втікає з дому не вперше…
    За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство). Та невдовзі правоохоронці вийшли на слід юної втікачки.
    Знайшли її в одному з міст Львівської області та повернули додому. Як пояснила сама дівчина, 1 травня вона поїхала зі знайомими на автомобілі в сусідній район до родичів, де пробула два дні. Там зустріла знайомих ромської народності й поїхала з ними на поїзді до Львівської області. Там пробула з ними майже місяць, ведучи кочівний спосіб життя. Була би й далі, якби її не спіймала поліція.
    Чи думала дівчина про наслідки свого легковажного вчинку? Чи розуміла, що за неї хвилюються родичі? Напевно ні, адже за весь час своєї відсутності вона ні разу не зателефонувала матері.
    Та й позиція самої матері незрозуміла. Адже за місяць відсутності доньки вдома та абсолютно не переймалася, де вона…
    Радує одне: дівчина жива і здорова. А матері за неналежне виховання своїх дітей загрожує адміністративна відповідальність.

    Наталія МАГА, Перечинське відділення поліції

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору