ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття потрібно очистити від «чорних лісорубів» якнайшвидше!

    28 березня 2024 четвер
    71 переглядів
    Закарпатське ОУЛМГ повідомляє...

    Керівник Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга зобов'язав усіх керівників і спеціалістів лісогосподарських підприємств, керівників структурних підрозділів терміново вжити заходи щодо посилення охорони лісів краю від незаконних рубок і очистити край від «чорних лісорубів».

    Так відповідно до розпорядження очільника ЗОУЛМГ Валерія Мурги усі керівники держлісгоспів зобов'язані з метою оперативного розслідування та оформлення матеріалів про лісопорушення, притягнення порушників до відповідальності і відшкодування нанесених збитків звернутись до правоохоронних органів з пропозицією залучення їх працівників для участі у спільних рейдах з охорони лісу від незаконних рубок та інших порушень лісового законодавства.
    Організувати системну і прозору роботу щодо розгляду звернень і скарг громадян та громадських організацій, з наданням їм, в установленому порядку, повної й об'єктивної інформації про результати розгляду.
    Здійснити заходи з перекриття позапланових лісових доріг шляхом встановлення шлагбаумів, перекопування заїздів у лісові масиви, звернути особливу увагу на лісові масиви поблизу населених пунктів і місця розташування об'єктів лісопереробки, проводити перевірки постійно діючих контрольно-пропускних пунктів.
    Окрім того, про кожен випадок незаконної рубки в лісовому фонді невідкладно інформувати управління письмово. До того ж, до письмової інформації надавати пояснення керівника підприємства, головного лісничого, інженера з охорони лісу та лісничого про причини допущення незаконної рубки. А у разі встановлення необ'єктивного пояснення причин всі вищезазначені особи повинні надати пояснення безпосередньо в управлінні.
    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору