ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Боксери Закарпаття вперше вибороли путівку на Чемпіонат Єврори з боксу (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    82 переглядів
    Федерація боксу Закарпаття повідомляє...

    Європершість пройде в Хорватії.

    Нещодавно в місті Умань Черкаської області пройшов перший етап навчально-тренувальних зборів національної збірної України з боксу серед юнаків 2002-2003 р.н. На збори від Закарпаття були також представлені боксери разом із тренером, головним секретарем ФБЗо Назаром Луківом. Варто зазначити, що Назар Луків віднедавна став начальником управління молоді та спорту Ужгородської міської ради.
    Також, окрему подяку ФБЗо висловлює заступнику ужгородського міського голови Олександру Білаку за вагому підтримку у організації відправлення команди на навчально-тренувальні збори до м. Умань та постійну співпрацю із федерацією.
    За підсумками зборів, можна виокремити, що Закарпатські боксери складають сувору конкуренцію Федераціям, які тривалий час очолювали перші командні місця в Україні з боксу.
    "Ми докладаємо максимум зусиль, і не жаліємо коштів для того, щоб наші діти мали можливість займатися боксом на належному рівні та бути кращими в Україні" – зауважив президент ФБЗо Андрій Стрижак.
    Варто зазначити, що Закарпатська федерація боксу повністю оплачує фінансові витрати на поїздки, екіперовку та преміює талановитих боксерів. Таким чином ФБЗо сприяє розвитку боксу та популяризації здорового способу життя серед молоді.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости