ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Москаль довів, що “пересічка” суперечить Стамбульській конвенції

    19 квітня 2024 п'ятниця
    73 переглядів
    Голова Закарпатської ОДА вимагає реакції Генпрокурора Луценка.

    Очільник Закарпаття просить реагування Генпрокурора з приводу процедури оформлення “пересічників”.

    Геннадій Москаль направив Генеральному прокурору України Юрію Луценку звернення з приводу правового врегулювання процедури перетину кордону власниками автомобілів з іноземною реєстрацією (“пересічниками”).
    На думку Москаля, теперішнє оформлення “пересічників” суперечить підписаній Україною Стамбульській конвенції, яка регламентує порядок тимчасового ввезення автомобілів з іноземною реєстрацією на територію інших країн.
    Москаль просить роз’яснити: якщо норми Стамбульської конвенції не визначають поділу осіб на резидентів та нерезидентів, чи може особа при здійсненні митних формальностей, яка є резидентом або не є резидентом, у відповідності до ч.4 ст.3 МК України, обирати зручний режим митного оформлення, який більш підходить під конкретні обставини, який би відповідав нормам Стамбульської конвенції, без обмеження нормами, встановленими для резидентів та нерезидентів.
    Копія звернення направлена також голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову та народному депутату України, голові комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Ніні Южаніній.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости