ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поліцейський патруль на Закарпатті зазнав нападу підпилого хулігана

    28 березня 2024 четвер
    57 переглядів
    Нічний дебошир на Рахівщині напав на правоохоронця.

    Закарпатські правоохоронці відреагували та прибули до одного із Рахівських закладів громадського харчування після сигналу тривожної кнопки, проте правопорушник не бажав вгамовуватися і напав на поліцейського.

    В неділю, 19 червня, після 23 години рахівські правоохоронці виїхали в місцевий ресторан після спрацювання тривожної кнопки. З’ясувалося, що дебошир у стані алкогольного сп’яніння відмовлявся сплатити рахунок та чіплявся до відвідувачів.
    На зауваження поліції чоловік не відреагував. Після прохання правоохоронців припинити свої хуліганські дії нетверезий відвідувач ресторану вдарив кулаком старшого інспектора Рахівського відділення поліції.
    За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 ККУ, тобто умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий термін, повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору