ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті триває ліквідація наслідків дощового паводку

    29 марта 2024 пятница
    21 переглядів

    За інформацією Вікторії Бокій з Центру пропаганди Головного управління МНСУ в Закарпатській області, у Віноградівському районі в селі Великі Ком’яти станом на 16.00 25 січня були підтоплені 68 будинків, відселені у зв’язку з небезпечною ситуацією жителі 22 будинків села.За словами рятувальників, суттєво постраждали Тячівський і Перечинський райони. Станом на 16.00 вечора 35 січня зареєстровано підтоплення в Тячевськом районі: понад 50 будинків в селах Тарасівка, Широкий Луг, Руське Поле, зруйновані 2 мостові переходи, 240 метрів берегоукріплень, 90 метрів грунтової дороги.

    У місті Мукачево також води річки Латориця залили одну вулицю, затоплені підвали 4 будинків, на місці відкачують воду рятувальники. Також 4 будинки подтоплені в селі Драгиня Мукачівського району.

    У Перечинськом районі постраждали від високої води в Уже 13 населених пунктів (Зарічево, Порошковий, у селі Тур’я Пасіка подтоплений дитячий сад), в цілому — 342 господарства. Зокрема в самому місті Перечині постраждали 150 будинків.

    Крім того, в Перечинському районі затоплені 213 колодязів з питною водою, а також 138,5 гектарів сільськогосподарських угідь.

    За словами Вікторії Бокій, сьогодні в обід уже було відновлено водопостачання міста Перечина, також відновлена робота однієї насосної станції в Ужгороді. На всіх відновлювальних і рятувальних роботах в Закарпатті задіяно 35 одиниць техніки, 131 людина з аварійних та інших служб цивільного захисту населення, повідомляє "Закарпаття online".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору