ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сім підприємств Закарпаття отримали фінансування для розвитку бізнеса завдяки сервісу “КУБ”

    29 березня 2024 п'ятниця
    73 переглядів
    Прес-служба ПриватБанку в Ужгороді повідомляє...

    У квітні ПриватБанк запустив принципово новий для України сервіс “Кредити українському бізнесу” (КУБ), що дозволяє малому бізнесу та підприємцям залучати на свій розвиток гроші громадян і компаній, а жителям країни – вкладати кошти безпосередньо в український бізнес.

    Завдяки сервісу “КУБ” від ПриватБанку 7 закарпатських підприємств отримали фінансування на суму близько 900 тис. грн на розвиток бізнесу.
    «Цей проект націлений на підтримку малого бізнесу та підприємців регіону, - розповідає керівник Закарпатського РУ ПриватБанку Наталія Грицик. - Новий сервіс мікрокредитування оживить ринок та сприятиме створенню нових робочих місць та самозайнятості, а також банк надаватиме консультаційну підтримку учасникам проекту на всіх етапах його реалізації»
    Створений за підтримки ПриватБанку сервіс “КУБ” дозволяє малому бізнесу отримати кошти безпосередньо від клієнтів, тоді як банк виступає посередником і гарантом кредитної операції. Підприємці можуть тут отримати фінансування в розмірі 50–300 тис. грн на строк до року. Що стосується інвесторів, то вони можуть вибрати один з проектів і, стати його кредитором.
    Серед проектів, які на сьогоднішній день заявлені в сервісі «КУБ», лідирують малі підприємства та підприємці, що займаються виробництвом товарів. На разі кожен може інвестувати у такі закарпатські бізнес-проекти, як ресторан “Фуршет у Маріанни” с. Поляна або рахівський магазин “Авто світ”.
    На сьогоднішній день уже 275 проектів по Україні отримали фінансування на суму 33 437 160 грн.
    Ольга Капітан, прес-служба ПриватБанку в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости