ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українські та словацькі митники провели зустріч на митному посту «Ужгород» (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    47 переглядів
    Закарпатська митниця повідомляє...

    Тільки в процесі спілкування можна напрацювати правильне рішення. Про це заявив Володимир Колесніков – начальник Закарпатської митниці ДФС сьогодні, 29 червня 2016 року, в пункті пропуску «Ужгород-Вишнє Нємецьке» під час зустрічі з Віліямом Процеком – начальником митного управління Міхаловце.

    Під час зустрічі, яка проходила на території України, Володимир Колесніков обговорив із своїм словацьким колегою можливість використовувати словацькі скануючі рентгенустановки, в рамках діючого законодавства.
    У розмові керівники дійшли згоди, що це питання має хороші перспективи вирішення, однак його необхідно розглядати в контексті спільного митного контролю. Щоб додати динаміки в його розгляді, українська сторона підготує свої пропозиції та передасть їх суміжній стороні.
    Домовились і про офіційний обмін інформацією та взаємодією у напрямку виявлення та боротьби з незаконним переміщенням товарів через митний кордон.
    – Українська сторона інформуватиме, у разі підозри, але відсутності підстав для проведення поглибленого митного огляду, Вас, а, Ви, у свою чергу, проводитимете більш прискіпливий огляд товарів чи транспортних засобів, які перетинають кордон, – з такою пропозицією звернувся до свого зарубіжного колеги начальник Закарпатської митниці ДФС.
    Таким чином сторони дійшли згоди, що у разі підтвердження підозр – це буде результатом спільної роботи по припиненню порушення законодавства.
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору