ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ЮніорБанк подарує закарпатським школярам сучасний гіроборд

    23 квітня 2024 вівторок
    32 переглядів
    Гіроборд - сучасний транспортний засіб нового покоління.

    ЮніорБанк постійно організовує різноманітні акції, розіграші та цікавинки. У літню пору юним банкірам пропонується не тільки добре відпочити, а й виграти чудові призи.

    З червня і до кінця серпня проходить акція "Плати карткою - отримай гіроборд!", де кожен закарпатський школяр може виграти сучасний гіроборд.

    Гіроборд - сучасний транспортний засіб нового покоління. Винайдений як транспортний засіб та аксесуар для активного відпочинку, стильний та компактний гіроборд втілює у собі інтуїтивно керований персональний засіб пересування. Прихильників гіробордів більшає з кожним днем, адже їздити ним весело та легко.

    Для участі в акції достатньо мати картку ЮНІОРА та зареєструватися на сторінці акції, до кінця літа оплатити карткою ЮНІОРА не менше 3 покупок в торговельно-сервісних мережах, сума кожної покупки повина бути більшою 20 грн. Безкоштовну картку можна відкрити дитині віком від 6 до 17 років, достатньо звернутись у будь-яке відділення ПриватБанку.

    Акція "Плати карткою - отримай гіроборд!" триватиме з червня по серпень, а переможця буде визначено на початку вересня. Беріть участь та розкажіть про акцію своїм друзям. Нехай щастить!

    Ольга Капітан, прес-служба ПриватБанку в Ужгороді.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору