ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська митниця ДФС спрямувала до Держбюджету понад 1,3 млрд грн

    28 березня 2024 четвер
    68 переглядів
    Закарпатська митниця повідомляє...

    Протягом січня-червня 2016 року Закарпатською митницею ДФС забезпечено до Держбюджету майже 1 млрд 324 млн грн митних платежів, що складає 104% виконання доведеного до митниці індикативу.

    Водночас, у червні сума надходжень склала понад 296,6 млн грн. Крім того фактичні середньоденні перерахування за червень становили понад 15,6 млн грн.
    Найбільші 20 платників, здійснюючи в червні поточного року зовнішньоекономічну діяльність на Закарпатській митниці ДФС, сплатили 194,8 млн грн, що складає 65,7% здійснених перерахувань.
    Позитивна динаміка у надходженнях забезпечена, зокрема, за рахунок додаткових надходжень від коригування митної вартості на 3,97 млн грн, донарахувань за напрямом класифікації товарів – 0,29 млн грн, контролю за правильністю декларування країни походження товару – 0,06 млн грн.
    Слід зазначити, що основними бюджетоформуючими товарами протягом червня 2016 року були: автомобілі легкові; машини АОІ; кузови; частини та пристрої моторних ТЗ; двигуни внутрішнього згоряння; машини та механічні пристрої спеціального призначення; машини або механізми для збирання або обмолоту сільськогосподарських культур; трактори; холодильники, морозильники; полімери етилену.
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору