ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На літо закарпатська філармонія відчинила свої двері для туристів

    19 квітня 2024 п'ятниця
    27 переглядів
    У вихідні у Закарпатській філармонії звучатиме орган.

    Наприкінці червня Закарпатська обласна філармонія закрила свій 69-й концертний сезон. Попереду у більшості колективів та солістів установи – творчі канікули.

    Однак впродовж всього літа діятиме проект «Філармонія туристична». Починаючи з липня ужгородці та гості міста мають можливість здійснити невеличку оглядову екскурсію колишньою синагогою та довідатися про історію цієї прекрасної будівлі у будні з 10.00 до 16.00, а щосуботи та щонеділі з 10.00 до 14.00.
    Більше того, у вихідні з 13.00 по 14.00 тут звучатиме орган: музику цього величного інструменту даруватимуть слухачам молоді ужгородські виконавці, лауреати міжнародних конкурсів, в тому числі солістка Закарпатської обласної філармонії Катерина ГАЖО.
    Відвідавши Велику залу філармонії, ви зможете не лише помилуватися її розкішним інтер’єром та зробити чудові світлини на пам’ять, а й відчути особливу атмосферу цієї сакральної споруди і насолодитися звуками одного із найпрекрасніших музичних інструментів.
    Вартість квитка – 15 гр. (пільговий – 10 гр.). За довідками звертайтеся у будні до адміністративної будівлі або за телефонами 61-33-22 та 63-05-44.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору