ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прикордонники України та Румунії завадили тютюновій контрабанді

    19 квітня 2024 п'ятниця
    30 переглядів
    Мукачівський прикордонний загін повідомляє...

    Державна прикордонна служба України у тісній взаємодії із правоохоронними органами Європейських країн, що межують з нашою державою, продовжує вживати системних заходів з метою протидії протиправній діяльності на держкордоні.

    В тому числі активні дії реалізовуються в межах Закарпатської області.
    Співпраця сприяє підвищенню ефективності у протидії злочинній діяльності, а постійний обмін інформацією дозволяє оперативно реагувати на ситуацію та своєчасно вживати превентивних заходів. Черговим позитивним результатом є виявлення тютюнової контрабанди по обидва боки кордону прикордонниками Мукачівського загону спільно з румунськими правоохоронцями.
    Інформацію, про те що в бік кордону спостерігається рух невідомих осіб, прикордонники відділу «Солотвино», отримали сьогодні опівночі від місцевого мешканця. До місця пригоди негайно висунулась група реагування, яка виявила неподалік держрубежу 2 пакунки тютюнових виробів. Про знахідку українські прикордонники відразу повідомили своїх румунських колег. Як результат, на своїй стороні вони виявили ще 3 пакунки контрабандного тютюну.
    Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору