ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зниклу дівчину розшукали на Закарпатті

    25 квітня 2024 четвер
    57 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Поліція знайшла втікачку в одному з інтернет-закладів обласного центру м.Ужгород.

    13 липня із заявою про зникнення дівчини до чергової частини Перечинського відділення поліції звернувся заступник директора Обласного соціального гуртожитку «Для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування» з повідомленням про зникнення людини.
    Заявник повідомив, про те що 21-річна дівчина, мешканка даного гуртожитку, ще 8 липня покинула заклад. Проте через два дні вийшла на зв’язок й повідомила, що перебуває у Кіровограді, куди поїхала навідати свою матір. Після цього зателефонувати втікачці стало неможливо.
    Як повідомили правоохоронцям в адміністрації гуртожитку, дівчина вже не вперше покидає заклад, й часто порушує умови перебування в ньому.
    В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці Перечинського відділення поліції менш ніж за добу розшукали утікачку в Ужгороді в одному з інтернет-закладів. Дівчина до матері не їздила, а весь цей час перебувала у своєї подруги. Правоохоронцям пояснила, що немала коштів на білет аби повернутися до Перечина, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору