ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На старті – працівники Закарпатської дирекції «Укрпошти»! (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    63 переглядів
    Закарпатська облпрофрада повідомляє...

    У місті Хуст відбулася XIII обласна галузева спартакіада працівників Закарпатської дирекції УДППЗ «Укрпошта», у якій на старт змагань вийшли представники усіх структурних підрозділів дирекції.

    У проведенні спартакіади організаторам допомагала обласна рада ФСТ «Спартак».
    На урочистій церемонії відкриття спартакіади учасників змагань та вболівальників привітали голова оргкомітету, голова обласної профорганізації Закарпатської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Василь Гецко, заступник директора дирекції Віола Тотар, голова обласної ради ФСТ «Спартак» Микола Щадей. Було оголошено листи-привітання учасникам спартакіади від голови ЦК профспілки працівників зв’язку України Миколи Стародуба та директора Закарпатської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Віктора Войтка.
    Суддівська колегія, яку очолював суддя Національної категорії, майстер спорту Михайло Кемінь, зафіксувала високі результати, показані у спартакіаді. У легкоатлетичному кросі серед жінок віком до 35 років кращий час показала Тетяна Німців (Закарпатська дирекція), а віком понад 35 років – Наталія Биба (ЦПЗ №3 м. Іршава). У чоловіків віком до 35 років кращим був Василь Катрич (ЦПЗ №1 м. Мукачево), а в категорії понад 35 років – Михайло Сак (Іршава).
    У армспорті переможцями стали: у ваговій категорії до 70 кг – Віктор Вишневський (Закарпатська дирекція), до 90 кг – Микола Папарига (ЦПЗ №2 м. Хуст), понад 90 кг – Василь Царь (Іршава). У гирьовому спорті кращими були: у категорії до 70 кг – Василь Катрич (Мукачево), до 90 кг – Михайло Сак (Іршава), понад 90 кг – Василь Віщак (Мукачево).
    У настільному тенісі переможцями стали Лариса Мамчур та Юрій Федачка (Закарпатська дирекція), в шашках – Наталія Карабиньош та Юрій Ількович (Хуст), в дартсі – Василь Масяк (Мукачево).
    Командну перемогу в легкоатлетичному кросі і настільному тенісі здобули спортсмени Закарпатської дирекції, а гирьовому спорті – мукачівці, в армспорті – спортсмени Іршави, в шашках – Хуста.
    За підсумками загальнокомандного заліку перше місце завоювали спортсмени ЦПЗ №1 м. Мукачево (начальник Тетяна Гардубей, голова профкому Тамара Добош). На наступних місцях – спортсмени ЦПЗ №3 м. Іршава, Закарпатської дирекції УДППЗ «Укрпошта», ЦПЗ №2 м. Хуст. Команди-призери нагороджені кубками і почесними грамотами, а учасники-призери в окремих видах – медалями та дипломами. Нагороди вручили голова обласної профорганізації Закарпатської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Василь Гецко та заступник директора дирекції Віола Тотар.
    Переможці спартакіади в окремих видах захищатимуть честь Закарпатської дирекції УДППЗ «Укрпошта» на Всеукраїнській спартакіаді зв’язківців.

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автора

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору