ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачівські правоохоронці виявили факт незаконного поводження зі зброєю (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    34 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Авто з пістолетом «Вальтер» та пневматичним пістолетом «SAS P210 CFC» в салоні виявили поліцейські в Мукачеві на вулиці Купальній.

    Увагу працівників патрульної поліції привернув автомобіль «ВАЗ-21099», який всупереч Правилам дорожнього руху був припаркований на узбіччі дороги. За кермом транспортного засобу був власник машини, в салоні перебували два пасажири. Патрульні звернули увагу на дивну поведінку водія, тому провели поверхневий огляд салону авто, де виявили два предмети, схожі на вогнепальну зброю.
    Слідчо-оперативна група Мукачівського відділу поліції ГУНП в Закарпатські області встановила, що зброя: пістолет «Вальтер» з патронами та пневматичний пістолет «SAS P210 CFC» – належить 47-річному мукачівцю, знайомому водія авто. Останній стверджує, що нещодавно мінявся машинами з чоловіком, на якого зареєстровано зброю, і про арсенал під переднім сидіння свого «ВАЗ» не знав.
    Працівники поліції власника зброї за місцем реєстрації не знайшли. Його дружина повідомила, що за вказаною адресою чоловік більше не проживає, де мешкає зараз – невідомо. Мукачівка запевнила, що її чоловік далекобійник і кілька днів тому поїхав за кордон, тому на дзвінки відповідати не буде.
    Зброю вилучено та направлено на дослідження. Тривають слідчі дії за фактом незаконного поводження зі зброєю.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору