ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Тижневий гороскоп з 18 по 24 липня 2016 року

    29 березня 2024 п'ятниця
    29 переглядів
    Що напророчили нам зірки?

    Щотижневий гороскоп - докладний астрологічний прогноз для кожного знака Зодіаку.

    Якими будуть майбутні дні для вас, що слід врахувати і до чого бути готовим, чого уникати, чому приділити найбільшу увагу? - на всі ці питання відповість Гороскоп на тиждень. Допоможе Вам передбачити і уникнути багатьох помилок і їх негативних наслідків від них. Ви зможете зрозуміти для себе, на що варто звернути особливу увагу на цьому тижні, а що, навпаки, треба ігнорувати.

    Овен

    Перша половина тижня з найбільшою ймовірністю пройде в робочій суєті і домашніх клопотах. Починаючи з четверга, вам доведеться працювати наполегливо і багато, систематизуючи величезна кількість накопиченого матеріалу. Цей процес, не надто цікавий з боку, для вас виявиться захоплюючим і захоплюючим. Його результат буде вельми несподіваним і призведе до появи привабливих перспектив, пов'язаних з кар'єрним ростом. Можливі перепади настрою, які можуть призвести до кризи. Вам не без праці вдасться втілити свої проекти в життя. постарайтеся не починати нових справ, краще як слід відпочиньте. У вихідні діти порадують вас своєю чуйністю по відношенню до вас.

    Телець

    На цьому тижні нові справи, проекти та пропозиції приспіють вчасно, сприятливий час для вітру конструктивних змін. Не виключено, що у вас з'явиться можливість підвищити свій соціальний статус. У вівторок не варто приймати важливе рішення в поодинці, порадьтеся з близькими. У четвер варто проаналізувати стосунки з оточуючими, інакше вони погрожують зайти в глухий кут. Якщо все виглядає не так, як вам того хотілося б, вибачте старі образи і подумайте про нових спільних справах. Постарайтеся зрозуміти, що все залежить від вас. Ймовірна прибуток, пропозиція нової, високооплачуваної роботи. Прихильність начальства може сприяти просуванню по кар'єрних сходах. Вихідні — вдалий час для поїздок, і всіх справ, пов'язаних з подорожами.

    Близнюки

    Начальство вас цінує, жодних проблем у спілкуванні з колегами зірки не прогнозують. Відчуття власної значущості виникне у вас не на порожньому місці, і використовувати плідний період необхідно сповна. Успіх у справах може багато в чому залежати від ваших організаторських здібностей. Звичний імідж буде потребувати деякої корекції. У другій половині тижня у вас відкриються нові перспективи на роботі. Реалізація давніх ідей здатна принести моральне і матеріальне задоволення. У п'ятницю варто застосувати творчий підхід, нестандартний погляд на речі і гостроту суджень. У вихідні багато часу доведеться присвятити домашнім обов'язкам, на повноцінний відпочинок можна не розраховувати.

    Рак

    На цьому тижні намагайтеся зловити свою хвилю і утримуватися на ній до тих пір, поки вам не стане ясно, що куди рухатися далі. Вам поки не варто виділятися на тлі колективу. Особливих досягнень на роботі не передбачається, вам належить рутина, все інше завмре, немов в очікуванні чогось. Аналізуйте нову важливу для вас інформацію. Буде вдалим обговорення ваших ідей і пропозицій з начальством. Успіх принесуть ділові зустрічі і переговори. Можливо, швидкого відпустки. Щоб з четверга по неділю в хаті не склалася гнітюча обстановка, від вас буде потрібно максимум такту і доброти. У неділю вам вдасться вирішити більшу частину наболілих проблем. У вихідні вас може очікувати зустріч зі старими друзями.

    Лев

    На цьому тижні вам періодично доведеться переробляти частина справ, повертатися до відкладених з-за непередбачених обставин. Вам необхідно сконцентруватися, щоб спрямувати події в потрібне і вигідну для вас русло. Постарайтеся дотримуватися логічну послідовність у діях. Далеко не у всьому, що буде відбуватися в безпосередній близькості від вас, чи варто брати участь. Товариськість і чарівність допоможуть вам налагодити необхідні контакти, знайти нові ділові зв'язки і додаткові джерела доходу. Вас буде чекати успіх. Бережіть добрі стосунки зі старими друзями, навіть якщо зараз у вас з'явилося чимало нових. Наприкінці тижня можуть виникнути проблеми з дітьми, особливо дорослими.

    Діва

    Зірки впевнені: настає час змін. Вам надійде багато цікавих пропозицій по роботі, тільки не варто поспішати з прийняттям рішень. В такому достатку привабливих перспектив дивно упустити щось важливе. У спілкуванні з діловими партнерами слідкуйте за своїми висловлюваннями, почувши критику, не поспішайте ображатися, а зробіть правильні висновки. Стан справ на роботі буде вельми показово, демонтстрируя ступінь вашої професійної придатності та перспективи кар'єрного росту. Намагайтеся не показувати оточуючим свою нервозність і дратівливість. У суботу, можливо, ви отримаєте приємну і вигідну пропозицію, скористатися яким буде не так просто, як хотілося б.

    Ваги

    Настає сприятливий період для планування і обмірковування майбутніх справ, особливо відпустки, якщо його поки у вас не було. В особистому житті постарайтеся не роздувати з мухи слона і уникайте бурхливих емоцій. На роботі, швидше за все, доведеться активно діяти, незважаючи ні на що - навіть на те, що ваші дії порушують усталений порядок речей. Оточуючі будуть налаштовані до вас по-доброму і підтримають багато ваші ідеї. Остерігайтеся необдуманих вчинків, навіть якщо для того, щоб їх проаналізувати, доведеться не спати ночами. Непогано було б поспостерігати за вашим оточенням. Всі справи та питання, пов'язані з таємницею, інформацією і секретами, постарайтеся завершити до суботи. У вихідні вам доведеться самостійно викручуватися з ситуації, в яку ви залучили і себе, і близьких людей. Схоже, у вихідні вам захочеться усамітнення.

    Скорпіон

    Вас може чекати тиждень роздумів, особливо вдала для завершення розпочатих справ. На початку тижня не підпускайте до себе раптово що нахлинув тугу і зневіру, вони швидко розвіються, так як події, що відбуваються з вами, будуть дуже позитивні. Якщо ви зверніться з проханням до начальства, то вона буде неодмінно виконана. У вас залишилися невирішені проблеми, бажано постаратися справитися з ними, щоб не тягнути за собою такий важкий вантаж. Вам необхідна активна діяльність і самодисципліна — від цих якостей залежать нові перспективи. Вас чекає фінансовий успіх і приємні хвилини наодинці з коханою людиною. У вівторок і середу події навколо порадують вас, і від тужливого настрою не залишиться й сліду. У четвер вдалі поїздки і відрядження. Цей день доречний для руйнування старого і створення нового. На тижні або у вихідні запросіть до себе друзів або родичів і компенсуйте брак спілкування.

    Стрілець

    На цьому тижні буде корисно поміркувати і зіставити причини і наслідки ваших життєвих ситуацій. Не варто приймати поспішних рішень і вважати себе жертвою, будьте розважливі і наполегливо працюйте на своє майбутнє. Бажано тримати в таємниці свої найближчі плани. Ймовірно, спочатку вам доведеться нелегко, зате за не найвдалішою смугою в житті вас чекає поліпшення становища. Бажано почати повільне, але не уклонное просування до здійснення своїх амбітних планів. У вівторок почніть втілювати в життя свої задуми, якщо не використовуєте цей день, то складно буде надолужити згаяне. У п'ятницю, після роботи, постарайтеся не затримуватися, поспішайте додому, і проведіть вечір в спокійній і комфортній для вас обстановці.

    Козеріг

    Перша половина тижня ознаменується походами у вищестоящі інстанції. Вам доведеться закріплювати і відстоювати свої досягнення. Небажано під час роботи довго розмовляти по телефону, це зіб'є вас з робочого настрою, искорежит весь день, крім того, може викликати невдоволення колег і начальства. Ваші ідеї і плани на роботі і вдома будуть успішними, що додасть вам впевненості у власних силах, за яку справу ви б не бралися, невдачі вам не загрожують. Не дозволяйте користуватися вашою добротою в корисливих цілях, вмійте сказати "ні", коли це необхідно. Вам дуже допоможуть гнучкість мислення та вміння відчувати співрозмовника. Не давайте волю почуттям і емоціям при спілкуванні з начальством, цим ви можете поставити себе в незручне становище. У другій половині тижня, якщо вам захочеться відродити втрачену дружбу, то саме час зробити перші кроки. Четвер і субота - найсприятливіші дні для початку нової діяльності. У вихідні ваші таємниці можуть виплисти на поверхню, будьте до цього готові.

    Водолій

    На цьому тижні проясниться ваша головна мета, ви будете прагнути до неї і зможете її досягти. У роботі вам знадобиться рішучість, ініціатива і зібраність. Ви можете комусь знадобитися для вирішення важливих справ, у разі необхідності не відмовляйтеся від допомоги дужеской. Зустрічі з друзями у вихідні піднімуть ваш настрій, ви дізнаєтеся багато нового і цікавого. В понеділок або вівторок перед вами можуть відкритися нові горизонти в плані кар'єри і кохання. У середу можливі якісь проблеми юридичного плану, витоки яких знаходяться в недавньому минулому, але з якими вам вдасться впоратися в кінці тижня. Близькі люди проявлять турботу і увагу, їх допомога буде відчуватися у всьому, це буде підтримувати, і радувати вас.

    Риби

    Цей тиждень в розпал літа буде наповнена зустрічами і різноманітним подіями. Вона ідеально підходить як для відпочинку, так і для праць. Проте, чим би ви не займалися, не забувайте про друзів - вони, можливо, потребують не тільки вашої уваги, але і допомоги. Не варто робити чого-небудь через силу - все одно не вийде, краще не братися, якщо займатися цим не хочеться. Ви будете підсвідомо прагнути до участі в різноманітних авантюрах. Не чекайте виконання всіх бажань, деякі плани, хоча і реалізуються, але з рядом поправок. Варто більше часу приділити самовдосконалення, не шкодуйте на це сил. Найбільш сприятливими для вас на цьому тижні будуть вівторок і неділю, невдалим днем може виявитися п'ятниця.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору