ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді американець та австрієць намагалися підкупити прикордонників

    19 квітня 2024 п'ятниця
    35 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Поліція проводить перевірку.

    Вчора на контрольному пункті пропуску «Ужгород» громадяни Австрії намагалися без перешкод перейти кордон, запропонувавши прикордонникам 30 євро. Аби працівники КПП «Ужгород» «закрили очі» на прострочений термін перебування в Україні, пропонував неправомірну вигоду в 200 гривень і український американець. Обставини обидвох випадків з’ясовують поліцейські.
    17 липня до правоохоронців звернулася інспектор прикордонної служби. 40-літня ужгородка повідомила, що під час проходження паспортного контролю мешканець Івано-Франківська, який є громадянином США, намагався дати їй неправомірну вигоду. Чотири сотні гривень чоловік вклав у паспорт. Саме так він намагався вирішити проблему із перевищенням терміну перебування на території України.
    Грошові купюри вилучено. За поясненням самого американця, він просто забув вийняти гроші з паспорта, перед тим, як його показати прикордонникам.
    Вже через кілька годин на тому ж посту було зафіксовано ще один факт пропозиції неправомірної вигоди. На цей раз працівнику прикордонної служби подружжя австрійців намагалося заплатити 30 євро за безперешкодний проїзд на територію України. Грошові кошти вилучено, а спробу дачі хабара задокументовано.
    За фактами проводиться перевірка.
    Нагадуємо, що за спробу давання неправомірної вигоди за ст.369 Кримінального кодексу України передбачено покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до п'яти років.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору