ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Профспілки Закарпаття: екватор оздоровчого сезону (ФОТО)

    16 квітня 2024 вівторок
    97 переглядів
    Обласна рада профспілок Закарпаття повідомляє!

    На базі одного з кращих у Закарпатті – дитячого оздоровчого закладу «Вогник» обласної профспілкової організації працівників державних установ (голова Марія Петечук), який розташований в селі Оноківці Ужгородського району, відбулося виїзне засідання обласної оздоровчої комісії профспілок (голова – заступник голови Закарпатської облпрофради Василь Захарець).

    Як відзначалося, з початку літнього сезону з організаційно-фінансовою участю профспілок оздоровлено близько 3 тисяч дітей. На ці цілі використано кошти з різних джерел фінансування – профбюджету, місцевих бюджетів, господарників, батьківську оплату, спонсорів. Найбільше дітей працівників своїх галузей оздоровлено обласними організаціями профспілок працівників освіти і науки, культури, державних установ, охорони здоров’я, житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення, Ужгородської територіальної профорганізації Львівської залізниці.
    Цього літа оздоровлюють дітей стаціонарні заклади «Вогник», «Барвінок», «Трембіта», «Шаяни» та інші. У літньому оздоровчому таборі «Гармонія» для творчо обдарованих дітей, організаторами якого є управління культури облдержадміністрації та обком профспілки працівників культури у першу зміну було оздоровлено 95 юних талантів – переможців міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсів. На базі дитячого оздоровчого закладу «Барвінок» обкому профспілки працівників житлово-комунального господарства, за кошти спонсорів Баварської общини (Німеччина) оздоровлюються 52 дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей з Перечина. Прийняли дітей на оздоровлення і тургосподарства ПрАТ «Закарпаттурист». З ініціативи галузевих профспілок працівників освіти і науки та охорони здоров’я організовуються виїзди дітей на відпочинок в оздоровчі заклади на море – в Одеську область.
    Свої пропозиції щодо проведення оздоровлення дітей висловили голова обласної оздоровчої комісії профспілок Василь Захарець, члени комісії Ярослав Афтанас, Наталія Товтин, Іван Зелінський, Марія Петечук, в.о. голови правління ПрАТ «Закарпаттурист» Олег Корпош та інші.
    Виступаючи на засіданні оздоровчої комісії, голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько запропонував розробити комплексну програму оздоровлення дітей в дитячих оздоровчих закладах і тургосподарствах профспілок Закарпаття і після закінчення оздоровчого сезону представити її обласній державній адміністрації та Федерації профспілок України.
    Члени обласної оздоровчої комісії ознайомилися з роботою дитячого оздоровчого табору «Вогник», про яку їм розповіла заступник голови Закарпатської профспілкової організації працівників держустанов Діана Гондорчин. Вони також були присутні на концерті, з яким виступили діти, переглянули книгу відгуків, які залишили діти з різних областей України, що відпочивали тут.

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автора

    На ФОТО:
    - під час концерту:
    - члени обласної оздоровчої комісії знайомляться з роботою дитячого оздоровчого табору «Вогник»;
    - проходить засідання обласної оздоровчої комісії.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору