ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті тривають відновлювальні роботи після нищівного граду

    28 березня 2024 четвер
    65 переглядів
    Стихійне лихо на Виноградівщині. Половина соціальних об’єктів вже відновлена

    У Виноградівському районі, який найбільше постраждав від градобою 21 червня, тривають інтенсивні відновлювальні роботи на об’єктах соціальної сфери.

    Станом на сьогодні (19.07) на половині із пошкоджених шкіл, дитсадків, амбулаторій, клубів тощо вже повністю відновлена покрівля.
    У Великій Палладі, Оноку, Олешнику, Сасові, Веряці та інших селах школи та дитсадки готові до експлуатації. На інших об’єктах ведеться ремонт, дахи перекриті плівкою. Частину будівель Виноградівського району допомагають відновити районні державні адміністрації з усієї області. У Хустському, Мукачівському та Іршавському районах, які хоч і меншою мірою, але теж постраждали від стихії, також тривають відновлювальні роботи.
    – Гроші на ремонт із резервного фонду Кабміну поки не виділені, тому більшість робіт ведеться в борг, – зазначає керівник області Геннадій Москаль. – Однак підрядникам будуть виплачені всі кошти, як тільки Київ відкриє фінансування. Необхідні документи для цього вже відправлені в Кабмін.
    Нагадаємо, що внаслідок градобою 21 червня Закарпатській області завдано шкоди на суму 100 мільйонів 508 тисяч 537 гривень, повідомляє прес-служба ОДА.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору