ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У відділах та відділеннях поліції Закарпаття - 7 нових керівників (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    116 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Призначено та представлено колективам нових керівників Мукачівського відділу поліції, Виноградівського відділення поліції та Ужгородського районного відділення поліції. Крім цього тимчасово покладено обов’язки керівників за вакантними посадами начальників Берегівського відділу поліції, Дубового відділення поліції, Рахівського відділення поліції та Тячівського відділу поліції.

    Сьогодні, 20 липня, наказом Головного управління Національної поліції в Закарпатській області внесено зміни до особового складу та замінено 7 керівників відділів та відділень поліції в містах та районах області. Впродовж дня нових керівників та тимчасово виконуючих обов’язки представлено у їх колективах.
    Начальником Мукачівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області призначено полковника Василя Рябінчака, який донедавна займав посаду начальника Берегівського відділу поліції.
    Начальником Виноградівського відділення поліції Берегівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області призначено підполковника поліції Івана Бедринця, який донедавна займав посаду заступника начальника Берегівського відділу поліції.
    Новим начальником Ужгородського районного відділення поліції Ужгородського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області призначено підполковника поліції Віталія Мацолу, який до цього займав посаду заступника начальника управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП в Закарпатській області.
    Тимчасове виконання обов’язків за вакантною посадою начальника Берегівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області покладено на полковника поліції Євгена Калитича. Правоохоронець донедавна очолював відділ кримінальної поліції ГУНП з боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми.
    Т.в.о. начальника Дубівського відділення поліції Тячівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області став підполковник Андрій Вайнагій. Правоохоронець донедавна займав посаду заступника начальника Тячівського відділу поліції.
    Майор поліції Володимир Мателега став т.в.о. начальника Рахівського відділення поліції Тячівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області. Донедавна він займав посаду заступника начальник відділу поліції – начальника слідчого відділу Тячівського відділу поліції.
    Т.в.о. начальника Тячівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області покладено на Василя Негрю, який донедавна займав посаду заступника начальника відділу поліції – начальника відділу кримінальної поліції Тячівського відділу поліції.
    На Тячівщині керівників кущів особовому складу представив заступник начальника ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Ярослав Лебович. Головного поліцейського Виноградівщини представив начальник управління кадрового забезпечення В’ячеслав Галеєв.
    Колишнім керівникам структурних підрозділів поліції подякували за роботу. Дані кадрові зміни пов’язані з процесом реформування поліції та першими результатами атестації керівного складу ГУНП в Закарпатській області.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору