ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Четверо закарпатців уникнули кримінальної відповідальності через незареєстровану зброю (ФОТО)

    16 квітня 2024 вівторок
    83 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    В Рахівському районі в органи дозвільної системи ГУНП в Закарпатській області за 22 дні місячника добровільної здачі зброї вже принесли 10 арсеналів.

    Жителі Рахівського району двічі здавали нарізну зброю, з яких один карабін був зареєстрований. Його власник приніс до поліції на утилізацію. Рахівчани принесли і три екземпляри холодної зброї армійських зразків. Таким чином аж четверо жителів району скористалися своїм правом на добровільну здачу зброї та уникнули тим самим кримінальної відповідальності.
    Крім цього здано 5 одиниць гладкоцівкової мисливської зброї, одна рушниця принесена до правоохоронців на знищення, інші – як незареєстровані. Один з арсеналів власник висловив бажання зареєструвати.
    Нагадаємо, що для того, щоб здати зброю, достатньо звернутися до органів Національної поліції з письмовою заявою, де коротко пояснити, звідки вона взялася. При добровільній здачі арсеналів, громадяни відповідно до ч.3 ст. 236 ККУ, звільняється від кримінальної відповідальності. Місячник здачі зброї триватиме до 31 липня.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору