ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

“Виявляйте групи корупціонерів!” — закликав Луценко з Ужгорода

    19 квітня 2024 п'ятниця
    77 переглядів
    Луценко назвав ситуацію із закарпатськими лісами “екоцидом”.

    Сьогодні під час представлення прокурора Закарпатської області Юрій Луценко назвав ситуацію із закарпатськими лісами “екоцидом”.

    “На Закарпатті відбувається екоцид. Дерева, які саджали за Франца Йосипа зараз активно вирубуються, і Карпати перетворюються на пустку. Ліс пиляли і пиляють, і на наших очах це відбувається... У будь-якому населеному пункті вздовж румунського кордону я нараховував щонайменше 10 місць відвертих рубок... Щодня з Тячівського, Рахівського, Міжгірського районів вивозиться до 100 машин кругляка. Машини йдуть далі, вагони йдуть далі. Під виглядом дров і тирси вивозиться величезна кількість кругляка. Я вимагаю, щоб ви розбиралися не з простими лісорубами, а зачинили вікно, через яке йде український ліс. Все це повинно припинитися. Термін — до кінця року. Якщо не припиняться, будуть інші методи” — зазначив Ю.Луценко.
    Генеральний прокурор наголосив, що потрібно “ловити велику рибу” і дати оцінку тим керівникам, хто дозволяє красти ліс, землю, бюджетні кошти. “Виявляйте групи корупціонерів!” — закликав Ю.Луценко.
    На його думку, першочерговою задачею для ГПУ є повернення довіри до відомства через очищення. “Ті, хто не живе за декларацією, хай займається бізнесом!” — додав генпрокурор України.
    Нагадаємо, Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив нового керівника прокуратури Закарпатської області Володимира Гаврилюка.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору