ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На кордоні з Угорщиною затримали групу нелегальних мігрантів зі Шрі-Ланки (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    15 переглядів
    Мукачівський прикордонний загін повідомляє...

    Прикордонники щодня забезпечують надійну охорону державного кордону та протидіють злочинним схемам з переміщення контрабандних товарів, а також нелегальних мігрантів.

    Так, вчора вночі, прикордонники Мукачівського загону затримали значну групу нелегальних мігрантів, які намагались незаконно потрапити до Угорщини.
    Групу з 5 осіб, яка рухалась у бік державного кордону, прикордонний наряд відділу «Лужанка» виявив за допомогою тепловізора. Чоловіки віком від 32 до 50 років жодних документів при собі не мали. Четверо затриманих назвалися громадянами Шрі-Ланки, ще один проінформував, що він є громадянином України. Також з’ясувалося, що українець, який до того ж виявився раніше судимим, допомагав шріланкійцям в їх незаконній мандрівці.
    Усіх затриманих охоронці рубежу доставили до прикордонного підрозділу для складання адміністративно-процесуальних документів.
    Наразі готується повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.332 ККУ за незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору