ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Сьогодні на карантин закриті всі навчальні заклади Мукачівського району

    23 апреля 2024 вторник
    54 переглядів

    Від сьогодні на Закарпатті призупинено навчання у всіх навчальних закладах Мукачівського району Закарпаття. Таке рішення прийняла надзвичайна протиепідемічна комісія райдержадміністрації, у зв’язку з тим, що у районі склалася несприятлива епідеміологічна ситуація щодо захворюваності на ГРВІ та грип.

    За інформацією Мукачівської районної санепідеміологічної станції ріст захворюваності населення на ГРВІ порівняно із січнем зріс на 32%, а дітей до 14 років на 38%.

    Найбільша кількість хворих - 522 учні у Великолучківській школі. Також багато відсутніх дітей зафіксовано у загальноосвітніх закладах селищ Чинадійово та Кольчино.

    Рішенням комісії прийнято ряд заходів щодо попередження розповсюдження захворюваності. Зокрема, зобов’язано голів виконкомів сільських і селищних рад, керівників установ та закладів району забезпечити протиепідеміологічний режим у лікувально – профілактичних закладах, установах торгівлі, громадського харчування, аптеках, на підприємствах із застосуванням поточної дезинфекції, режиму провітрювання, дотримання оптимального температурного режиму, носіння марлевих пов’язок тощо, повідомляє ЗІА "Простір".
    Закарпаття: Критичного епідемічного порогу захворюваність досягла в 10 адмінтериторіях гірського краю
    Закарпаття — "лідер" в Україні за кількістю хворих на грип і гострі респіраторні захворювання
    Закарпаття: На карантин від грипу закриті всі школи міста Мукачева
    Ужгород: Через грип з 5-го по 16-те лютого будуть закриті всі школи обласного центру Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору