ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатці долучаться до інформаційної акції з протидії торгівлі людьми в Україні

    19 квітня 2024 п'ятниця
    41 переглядів
    В Ужгороді буде акція до Всесвітнього дня боротьби із торгівлею людьми.

    Департамент праці та соціального захисту населення Закарпатської ОДА у партнерстві з Закарпатською громадською жіночою організацією «Веста» організовує проведення інформаційної акції «Спільними зусиллями проти торгівлі людьми в Україні» до Всесвітнього дня боротьби із торгівлею людьми.

    У п’ятницю, 29 липня, в Ужгороді з 10.00 до 12.00 в місцях транспортного сполучення - залізничному вокзалі й автостанції - відбудеться вулична акція з розповсюдження інформаційних матеріалів про безпечну міграцію та захист осіб, які постраждали від торгівлі людьми.
    Під час акції популяризуватимуть Національну «гарячу лінію» консультування мігрантів та протидії торгівлі людьми - 527. Учасники акції також надаватимуть інформацію про допомогу, гарантовану законодавством України для осіб, які постраждали від торгівлі людьми.
    Цього ж дня, 29 липня, у прес-центрі Закарпатської ОДА відбудеться прес-конференція з нагоди Всесвітнього дня боротьби із торгівлею людьми. Із журналістами зустрінуться представники департаменту праці та соціального захисту населення Закарпатської ОДА, Закарпатської громадської жіночої організації (ЗГЖО) «Веста» та Національної проліції Закарпаття.
    Початок прес-конференції о 14.00

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору