ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські патрульні затримали водія в неадекватному стані (ФОТО)

    16 квітня 2024 вівторок
    28 переглядів
    УЖГОРОД - ОКНО В ЕВРОПУ - UA-REPORTER.COM

    27 липня о 10-й годині ранку ужгородські патрульні отримали повідомлення, що на площі Кирила і Мефодія за кермом ВАЗу знаходиться нетверезий водій.

    Полісмени за лічені хвилини прибули на адресу виклику, однак автівки на місці не було. Об’їжджаючи прилеглу територію, менш як за 10 хвилин, вони помітили зелений ВАЗ 2106, що рухався вулицею Швабська.
    Полісмени зупинили автівку. Під час спілкування з водієм вони помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на вміст алкоголю в крові на місці або у медзакладі. Водій відмовився.
    До того ж, як з’ясували полісмени, цьогоріч чоловік вже притягався до відповідальності за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння та був позбавлений права керування.
    В присутності двох свідків патрульні склали на кермувальника відповідні адмінматеріали.
    Автівку помістили на арештмайданчик.
    Нагадуємо, вступив дію закон про підвищення відповідальності за керування в нетверезому стані. Відтепер за вживання алкоголю, наркотиків або лікарських засобів, які впливають на швидкість реакції, на водія очікує штраф у розмірі 10200 гривень з позбавленням водійських прав на 1 рік. За повторні порушення передбачено сплату 20400 гривень і 40 800 гривень за другу й третю спробу сісти за кермо напідпитку. При цьому прав позбавлятимуть на 3 роки і на 10 років відповідно.
    Керування напідпитку є найбільш серйозним порушенням ПДР. Водії, пам’ятайте про відповідальність!
    52.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору