ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дію нових комунальних тарифів на Закарпатті облрада заборонила!

    23 квітня 2024 вівторок
    69 переглядів
    На Закарпатті ввели мораторій на підвищення комунальних тарифів

    Тільки-но під час сесії депутати Закарпатської обласної ради ухвалили рішення «Про встановлення тимчасового мораторію (заборони) на введення з 1 липня 2016 року в дію підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги для населення Закарпатської області».

    Згідно з документом, рішення ухвалене з метою забезпечення соціального захисту населення, дотримання конституційних прав громадян області, основних принципів державного регулювання цін і тарифів на житлово-комунальні послуги для населення, недопущення загострення суспільної напруги серед населення Закарпатської області та враховуючи численні звернення депутатів ради та органів місцевого самоврядування краю.
    «Просимо встановити тимчасовий мораторій (заборону) до 1 січня 2017 року на введення в дію підвищення цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги, а саме: природний газ, електричну енергію, теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, послуги з гарячого водопостачання для населення на території Закарпатської області», – йдеться в рішенні.
    Також, за документом, забороняється підприємствам-постачальникам житлово-комунальних послуг здійснювати нарахування по розрахунках з 1 липня 2016 року та стягнення з населення Закарпатської області пені за несвоєчасну оплату за житлово-комунальні послуги, зазначені в пункті 1 цього рішення.
    Офіційно оприлюднити це рішення мають у черговому випуску газети Закарпатської обласної ради «Новини Закарпаття» та інших засобах масової інформації області.
    Мережа файних людей

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору