ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Залізничну станцію у Лазещині перетворили на базу відпочинку для працівників "Укрзалізниці"

    28 березня 2024 четвер
    150 переглядів
    Лазещина втрачає не тільки прибуток, а й туристичний імідж.

    Лазещина - крайнє гірське село Рахівського району Закарпаття, яке межує з Івано-Франківською областю. Відстань від цього села до райцентру понад 45 км.

    Найоптимальнішим видом транспорту як для селян, так і студентів, що їдуть до інших міст (Львів, Київ, Тернопіль, Івано-Франківськ) на навчання залишається залізниця.
    Окрім цього багато туристів зупиняються у цьому селі для подальшої мандрівки до гори Говерла. Припинення функціонування залізничної станції завдало і для селян, і для пасажирів суттєві незручності. Придбати залізничний квиток у поїзді не можливо, а без квитка провідники відмовляють у посадці пасажирів. Виходить, що пасажир змушений їхати до райцентру, купувати там квитки, а потім повертатися у с. Лазещина та очікувати на прибуття поїзда. До слова, у приміщенні залізничної станції, закритої чиновниками «Укрзалізниці», діяв цілодобовий зал очікування для пасажирів. Також працювала залізнична каса та був представлений розклад руху поїздів. Рішення «Укрзалізниці» про закриття Лазещинський сільський голова не розуміє. Іван Пранничук, як і його односельчани обурені. Кажуть: село, яке живе за рахунок туризму втрачає не тільки прибуток, а й імідж.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору