ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Переліт закарпатського дрона з контрабандними сигаретами зафіксували словаки

    28 березня 2024 четвер
    68 переглядів
    Контрабандні сигарети "літають" з українського Закарпаття в Словаччину.

    Контрабандні сигарети з українського Закарпаття в Словаччину через державний кордон переправляють за допомогою безпілотних літальних апаратів

    Закарпатські контрабандисти використовують нову техніку для транспортування сигарет через українсько-словацький кордон. Зокрема в хід пішли безпілотні літальні апарати - дрони. Це підтверджує випадок, який мав місце на кордоні Словаччини і України в суботу ввечері.
    Менше ніж через годину після півночі поблизу Матьовських Войковців (округ Михайлівці) прикордонні поліцейські зафіксували переліт безпілотного апарата - дрона - над словацько-українським кордоном. Незабаром поліцейський патруль в кадастрі сусіднього села Лекаровці (округу Собранці) - затримав словака з близько 200 блоками сигарет. Цю інформацію одному зі словацьких ЗМІ підтвердили відразу декілька джерел у поліції.
    Саморобний безпілотний дрон, який використовувався для контрабанди сигарет, зафіксували два роки тому на кордоні Литви і Росії, неподалік від Калінінграда. Машина, призначена для перевезення вантажів до 10 кілограмів, мала розмах крил в чотири метри і могла літати на висоті до двох кілометрів. За даними російських ЗМІ, один політ контрабандних сигарет може принести контрабандистам заробіток у приблизно 500 євро.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору