ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатця, якого затримали з нелегальними мігрантами, взяли під варту

    25 квітня 2024 четвер
    71 переглядів
    Закарпатська прокуратура повідомляє...

    Мешканцю Мукачівського району, який підозрюється у незаконному переправленні осіб через державний кордон України, слідчим суддею Берегівського районного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

    Досудовим слідством встановлено, що підозрюваний за попередньою змовою з невстановленими особами сприяв незаконному переправленню через державний кордон України чотирьох громадян Шрі-Ланки.
    Виявили та затримали нелегальних мігрантів з місцевим провідником на території с. Астей Берегівського району військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону спільно з працівниками Берегівського відділу поліції.
    Наразі, за погодженням прокурора Берегівської місцевої прокуратури, закарпатцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 332 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів, повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.
    Як раніше повідомлялося, 27 липня прикордонники Мукачівського загону затримали групу нелегальних мігрантів зі Шрі-Ланки, які намагались незаконно потрапити до Угорщини.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору