ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські контрабандисти напали на прикордонника, який заважав перевозити цигарки

    24 квітня 2024 середа
    42 переглядів
    На Закарпатті - інцидент за участі прикордонника та контрабандистів.

    У Рахівському районі Закарпаття контрабандисти напали на прикордонника, котрий не давав возити в Румунію сигарети.

    Про це на своєму офіційному сайті повідомив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. За інформацією Москаля, у понеділок, 1 серпня, в Рахівському районі трапився інцидент за участі дільничного інспектора Прикордонної служби відділу «Великий Бичків» Мукачівського прикордонного загону та місцевих мешканців, що підозрюються в контрабанді сигарет.
    “Близько 6 години ранку біля прикордонника, що знаходився на службі й був у форменому мундирі, зупинився мікроавтобус, із якого вийшло шестеро чоловік. Вони почали погрожувати прикордоннику «забрати пістолет і спалити хату» за те, що той заважає носити сигарети в Румунію, а потім спробували силою затягнути його в мікроавтобус”, – уточнив голова Закарпатської ОДА.
    Він також додав, що особи нападників встановлені – це мешканці Косівської Поляни, які вже затримувалися за контрабанду сигарет, але відбулися звичайним штрафом.
    Москаль також у своєму стилі прокоментував цю подію: “Як відомо, в Україні за часів Януковича контрабанда була декриміналізована, за неї передбачена тільки адміністративна відповідальність. Після жорсткого курсу на мінімізацію контрабанди на Закарпатті це вже не перший випадок погроз і прямого насильства щодо прикордонників із боку місцевих контрабандистів. Нападники затримані, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків)”.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору