ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі разом із сім’єю відвідав Закарпаття

    29 березня 2024 п'ятниця
    78 переглядів
    Міхеіл Саакашвілі та Геннадій Москаль поспілкувалися в неофіційній обстановці

    На Закарпаття для короткого відпочинку приїхав Міхеіл Саакашвілі разом із сім’єю. Увечері голова Одеської облдержадміністрації зустрівся з керівником Закарпаття Геннадієм Москалем.

    – Ми повечеряли разом, поспілкувалися в неофіційній обстановці, – зазначає Г.Москаль. – Сьогодні пан Міхеіл поїхав у Чоп і показав сину місце своєї колишньої служби в прикордонних військах. Про що написав на своїй сторінці у Фейсбуку. Надаємо його враження від Закарпаття без купюр, оскільки деякі інформаційні ресурси, що контролюються сумнозвісним Балогою, дали пряму мову Саакашвілі вибірково.

    Що ж, балогівська журналістика давно відома на всю країну завдяки скандалам із мордобоями і виключній «збалансованості й об’єктивності».

    Міхеіл Саакашвілі:

    «Вирвався на один день у Закарпаття. Показав десятирічному синові своє місце служби в КПП прикордонних військ на залізничному вокзалі в Чопі. Що мене вразило 28 років по тому, це те, що годинник там зупинилися не тільки на фасаді вокзалу, а й повне відчуття, що час взагалі зупинився. Все точно так само як в 1987, хіба що все ще більш обшарпане і запущене. Крім вокзалу я побачив занедбані виноградники, які знищуються через те, що Верховна Рада не змінює шкідницький закон 1997 року, аеропорт, куди не літає жоден рейс, довгу чергу на КПП через дурний закон про податковий режим ввезення машин і практично ніде немає відчуття, що десь у країні йде війна. Треба належним чином оцінити старання Геннадія Москаля, але і він підтвердив, що як при колишньому уряді, так і при теперішньому, жоден міністр сюди так і не приїхав.
    У Закарпаття карколомний потенціал, але як і багато інших місць в Україні, воно просто забуто і закинуто Києвом. Ситуацію потрібно змінювати і без зволікання!»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору