ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські поліцейські відзначили професійне свято показовими виступами (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    64 переглядів
    В Ужгороді відбулися показові виступи різних підрозділів Нацполіції Закарпаття.

    У центрі Ужгорода.

    Сьогодні до Дня Національної поліції України в Ужгороді відбулися показові виступи співробітників різних підрозділів ГУ НП в Закарпатській області та Управління патрульної поліції міст Ужгород та Мукачево
    Серед гостей свята були не лише керівники силових відомств області, але й представники правоохоронних органів сусідніх країн ЄС.
    Так, на площі перед Закарпатським обласним музично-драматичним театром свої вміння демонстрували групи спеціального призначення та швидкого реагування, кінологи зі своїми вихованцями, дорожні регулювальники, патрульні поліцейські. Глядачі побачили інсценування затримання злочинців, звільнення людей у захопленому транспортному засобі, роботу правоохоронців по зачистці населених пунктів від бойовиків тощо.
    Мистецьку частину свята забезпечили виступи самодіяльних творчих колективів області та оркестр ГУ НП в Закарпатській області. Поза межами основного майданчика свята усі охочі могли оглянути зразки зброї, технічні та транспортні засоби правоохоронців та "поспілкуватися" з вихованцями кінологічного центру.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору