ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Угорська збірна Закарпаття повернулася додому зі срібними медалями

    18 квітня 2024 четвер
    69 переглядів
    У збірної угорців Закарпаття - бронза.

    Збірна угорців Закарпаття завершила свої виступи на міжнародному турнірі в Угорщині. У відбірковому етапі змагань окрім нашої збірної, брали участь команди з Словаччини, Румунії та Сербії. Шляхом жеребкування збірні були розбиті по парам і грали півфінальні поєдинки.

    Нашій команді довелось грати з словацьким Фелвідеком. Стартовий склад закарпатців був наступним: Володимир Овсієнко, Олександр Міца, Себастіан Шопота, Михайло Реплюк, Олексій Шведюк, Артур Вайда, Юрій Чонка, Андрій Ломага, Шандор Вайда, Юрій Мешко, Денис Ребрик.
    В запасі - Іштван Шош, Роланд Антал, Віталій Чийпеш, Владислав Апостолюк, Василь Вашкеба, Габор Кемень, Олександр Розман, Ференц Барта, Роберт Давід.
    Гра завершилась внічию 1:1, за наших відзначився Олександр Розман. В серії одинадцятиметрових наш суперник був кращим 4:5.
    В іншому півфіналі сербський Делвідек здолав румунів 3:1.
    У матчі за третє місце з румунським Сикейфольдом закарпатці ще до середини тайму вийшли вперед. Спочатку на 16-й хвилині точним пострілом відзначився Юрій Чонка. На 24-й хвилині подвоїв перевагу Шандор Вайда, але вже у додатковий час до першого тайму наші хлопці пропустили один м'яч. Наприкінці другого тайму (88-а хвилина) румуни знову забивають і зрівнюють рахунок - 2:2. Знову пенальті та на цей раз закарпатці були точнішими 5:3.
    Своїми враженнями від цих змагань поділився півзахисник виноградівського "Севлюша" Юрій Мешко: "Турнір цей сподобався, було приємно грати на такому рівні, це був хороший досвід для нас. Думаю, що кожен зробив для себе якісь висновки і будемо працювати далі, щоб в майбутньому завойовувати кращі місця на таких турнірах.
    Всі команди були сильні, в кожної команди були свої плюси і мінуси, і важко було грати проти обидвох команд. За третє місце ми отримали бронзові медалі".
    Тарас Галушка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору