ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Подання недостовірних даних спричинили незаконні соціальні виплати на Закарпатті

    18 квітня 2024 четвер
    69 переглядів
    Закарпаття. Ревізії виявили зловживання при оформленні соцвиплат переселенцям.

    Держфінінспекція в Закарпатській області інформує...

    Держфінінспекцією в Закарпатській області за дорученням Уряду України проводяться ревізії в установах соціального захисту населення області з питань використання коштів, виділених з державного бюджету на компенсацію підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період та надання щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, за період з 01.01.2014 по завершений місяць 2016 року.
    Проведеними ревізіями виявлено факти зловживання при оформленні соціальних виплат внутрішньо переміщеними особами, наслідком яких стало безпідставне отримання з державного бюджету значних сум коштів.
    Так, у трьох УСЗН встановлено незаконних виплат соціальних допомог на суму 1,01 млн. грн. через подання внутрішньо переміщеними особами недостовірних даних, які є підставою для призначення таких допомог.
    У зв'язку з цим, закликаємо керівників УСЗН області проводити відповідну роботу щодо забезпечення повернення переселенцями незаконно отриманих коштів у державний бюджет.
    Держфінінспекція в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору