ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На ювілейних урочистостях Закарпатського осередку УТОГ вручено нагороди галузевої профспілки (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    34 переглядів
    Виступає голова Закарпатської обласної організації УТОГ Наталія Булеца (ліворуч)

    Минуло 70 років від дня утворення Закарпатської обласної організації Українського товариства глухих, яка опікується людьми з вадами слуху.

    Головними напрямками її роботи є соціально-трудова і слухова реабілітація нечуючих, сприяння навчанню молоді та отримання нею професій, піклування про ветеранів та людей літнього віку, забезпечення матеріальною і гуманітарною допомогою гостронужденних та одиноких інвалідів, надання всебічної допомоги у розв’язанні побутових проблем, організація оздоровлення та відпочинку.
    Адміністрація обласної організації УТОГ (голова Наталія Булеца) спільно з профспілковим комітетом (голова Мар’яна Маринкевич) завжди намагаються привернути увагу державних структур, благодійних фондів, громадських організацій до проблем товариства, їх вирішення. З цією метою використовуються місцеві соціальні програми, благодійні, культурно-дозвіллєві та спортивно-оздоровчі заходи.
    Питання надання соціальних пільг і гарантій включені в зобов’язання колективного договору, здійснюється контроль за їх виконанням. Поліпшилася робота з охорони праці і техніки безпеки, створення належних умов праці, дотримання трудового законодавства. За останні роки проведено ремонт робочих кабінетів, зроблено заміну вікон на більш сучасні, облаштовано міні-їдальню, не було жодного випадку виробничого травматизму.
    Вся культурно-масова робота проводиться спільно з Ужгородським обласним будинком культури УТОГ (директор Василь Ляхов). З кожним роком зростають досягнення спортсменів з вадами слуху, в чому значна заслуга голови обласної спортивної федерації глухих Романа Герія – переможця міжнародних та всеукраїнських змагань. Діти працюючих мають можливість оздоровлюватися в дитячому оздоровчому закладі «Барвінок» у м. Перечині, який знаходиться на балансі обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення.
    Про досягнення обласної організації УТОГ за 70 років, сьогоднішні проблеми та шляхи їх вирішення йшлося на урочистостях з нагоди цієї події. Було сказано багато добрих слів на адресу цієї організації, вручено чимало нагород за сумлінну працю, громадську діяльність. Слова подяки прозвучали на адресу ветеранів праці, а також тих, хто й нині активно трудиться на благо людей.
    Виступаючи на урочистостях, голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Іван Зелінський привітав колектив з ювілейною датою, відзначив тісне соціальне партнерство голови обласної організації УТОГ Наталії Булеци та голови профкому Мар’яни Маринкевич у вирішенні соціально-економічних питань, вручив нагороди галузевої профспілки. Зокрема, колектив Закарпатської обласної організації УТОГ нагороджений Почесною грамотою ЦК профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України, а голова профорганізації Мар’яна Маринкевич, яка понад 25 років працює на цій посаді, – відзнакою ЦК профспілки «Профспілковий лідер».

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради

    На фото:
    - виступає голова Закарпатської обласної організації УТОГ Наталія Булеца (ліворуч);
    - під час урочистостей;
    - голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Іван Зелінський вручає нагороду голові профкому Мар’яні Маринкевич.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору