ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українські стражі кордону затримали 3-х порушників - двох бельгійців та вірменина

    19 квітня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Держприкордонслужба України повідомляє...

    Останні намагалися незаконно перетнути українсько-польський кордон.

    Учора прикордонники Мостиського загону на ділянці відділу «Нижанковичі», що на українсько-польському кордоні, затримали двох чоловіків які пішки намагалися перейти кордон з Польщі до України.
    Громадян затримав прикордонний наряд, який спостерігав як чоловіки перетнули кордон неподалік та попрямували в бік рубежу основних інженерних споруд прикордонної служби. Затриманими виявились двоє громадян Королівства Бельгія, 1980 та 1981 років народження, які при собі мали внутрішні посвідчення особи Бельгії. Чоловіки пояснили, що кордон перетнули навмисне із власної цікавості та заради фото на українській території, зустріти прикордонний наряд та бути затриманими вони, власне, не сподівалися.
    За порушення державного кордону України громадян Бельгії рішенням суду притягнено до відповідальності за ч.2 статті 204-1 КУпАП, накладено штраф на суму 3400 гривень кожному та передано польській стороні в рамках виконання Угоди про реадмісію.
    Також, ще одного іноземця, який у незаконний спосіб мав намір перетнути кордон виявили прикордонники Чернігівського загону. Вірменина затримав прикордонний наряд відділу «Добрянка» на напрямку «Кисилівка (Україна) – Семенівка (Білорусь)». За порушення державного кордону України на порушника складено відповідні документи.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору