ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді й Мукачеві здобиччю злодіїв стала купа валюти, гривень і коштовностей

    28 березня 2024 четвер
    70 переглядів
    Закарпатці, будьте обережні, активізувалися квартирні злодії!

    З квартир на перших поверхах...

    Поліція вкотре застерігає громадян: будьте обережні, влітку активізувалися квартирні злодії. Подбайте про надійний захист вашого майна.
    Жертвою квартирних крадіїв стали жительки м.Ужгорода та м.Мукачева. Обидві мешкають в квартирах на перших поверхах, куди невідомі зловмисники проникли через балкон. Поживою «домушників» стала значна сума у валюті, гривні та коштовності.
    Ужгородка з вул.Легоцького поїхала на кілька днів із дому, а коли повернулася, то виявила сліди непроханих гостей. Невідомі зловмисники проникли в квартиру на першому поверсі через балкон, виламавши двері. Поживою злодіїв стали 3000 доларів, 3500 євро, 2000 гривень та золоті вироби. Сума заподіяних збитків склала 183 тисячі гривень.
    На першому поверсі багатоповерхівки на вул.Індустріальній в м.Мукачеві проживає інша потерпіла. Жінка пішла зранку з дому, а балконні двері залишила незачиненими. Це тільки полегшило роботу невідомим «домушникам». Після їх візиту з тумбочки в спальні зникли гроші в сумі 9000 доларів.
    Не пощастило й іншому мукачівцю, який теж проживає на цій же вулиці. Чоловік поїхав в м.Київ, за його квартирою приглядає тітка. І от вночі в помешкання проникли шляхом підбору ключа невідомі зловмисники. Поживою крадіїв стали гроші в сумі 2000 доларів, монітор і ДВД-програвач. Сума заподіяних збитків склала 50 тисяч гривень.
    Поліція розшукує крадіїв і вкотре застерігає громадян. Покидаючи свої домівки, потурбуйтесь про надійний захист помешкання. Особливо, якщо мешкаєте на першому або останньому поверсі. Зачиняйте вікна й двері, а краще встановіть грати чи металеві жалюзі. Нікому з чужих не кажіть про те, що не будете вдома. Не залишайте на час вашої відсутності в хаті великі суми грошей та ювелірні вироби.
    Пам’ятайте, що злочину легше зарадити, ніж потім його розкривати. Будьте обережні!
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору