ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ПриватБанк допоможе держслужбовцям Закарпаття з заповненням електронної декларації

    24 квітня 2024 середа
    88 переглядів
    Прес-служба ПриватБанку в Ужгороді повідомляє...

    ПриватБанк запустив сервіс, що допоможе державним службовцям швидко та правильно заповнити декларації про доходи в електронному форматі.

    Як повідомила прес-служба банку, перш за все ПриватБанк готовий надати держслужбовцям сервіс «Електронно-цифровий підпис», за допомогою якого можна подати електронну декларацію про доходи. Замовити сертифікат для підписання декларацій з ЕЦП можна в електронному банку Приват24, розділ «Усі послуги» > «Бізнес» > «Замовити, додати сертифікат».
    Також на допомогу держслужбовцям ПриватБанк надає послугу формування податкових виписок в електронному форматі через Приват24. За допомогою цього сервісу в два кліки можна отримати необхідні для внесення в декларацію виписки про доходи та витрати за рахунками, що відкрито в банку.
    «Тепер отримати необхідну інформацію для заповнення декларації можна з дому або офісу, витративши на це кілька хвилин, – говорить керівник бізнесу «Обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів» ПриватБанку Олексій Шабан. – Звичайно, усі дані передаються в зашифрованому вигляді. Так що політики та зірки шоу-бізнесу, як і решта користувачів Приват24, можуть бути спокійні :-)».
    Інформацію для заповнення декларації можна легко знайти в Приват24 – меню «Усі послуги» > «Послуги» > «Створити довідку».
    Нагадаємо, система подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоуправління, доступна з 15 серпня 2016 г. на офіційному сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, згідно з рішенням НАЗК «Про початок роботи системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоуправління» № 2 від 10 червня 2016 року.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    такие все тупые там??