ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Воду в Ужгороді знову подаватимуть за графіком!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    56 переглядів
    КП "Водоканал м.Ужгород" повідомляє...

    Проте лише три дні - з 21 по 23 серпня.

    Державне підприємство «Національна енергетична компанія «Укренерго»» (відокремлений підрозділ «Закарпатські магістральні електричні мережі») у період з 21 серпня 2016 р. по 23 серпня 2016 р. планує проводити невідкладні роботи з реконструкції ПЛ-400 кВ "Мукачево – Капушани", а саме демонтаж–монтаж дефектного грозозахисного тросу.

    У зв’язку з цим представники підрозділу «Закарпатські МЕМ» звернулись до КП «Водоканал м. Ужгорода» з проханням відключення електричних мереж в районах сіл Кінчеш та Розівка, що живлять об’єкти водоканалу і проходять під проводами ПЛ-400 кВ "Мукачево–Капушани". Мова йде про водозабір «Минай», значна частина свердловин якого не працюватиме через відключення електричних мереж. А потужності свердловин, що залишаться в роботі – не достатньо для забезпечення безперервного водопостачання.
    Тому на період проведення планових робіт працівниками підрозділу «Закарпатські МЕМ», а саме з неділі (21 серпня) по вівторок (23 серпня) водопостачання мешканців лівобережної частини міста та населених пунктів, які отримують питну воду з водозабору «Минай», проводитиметься за графіком:

    – зранку – до 9:00;
    – в обід – з 12:00 по 14:00;
    – ввечері – з 17:00.

    Ці перебої водопостачання відбуваються з причин, не пов’язаних з діяльністю КП «Водоканал м. Ужгорода».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору