ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Чопському прикордонному загоні прокоментували обшуки

    25 квітня 2024 четвер
    76 переглядів
    Чопський прикордонний загін повідомляє...

    Обшуки, що тривали учора, 16 серпня, з 10:00 до 15:00 у приміщенні Центру управління службою управління Чопського прикордонного загону, не вплинули на роботу загону і були санкціоновані ухвалою Ужгородського міськрайонного суду.

    Про це повідомила речниця Чопського прикордонного загону Наталія Єськіна.
    Вона також зазначила, що слідчі дії проводили співробітники військової прокуратури Ужгородського гарнізону спільно з відділом “К” СБ України у Закарпатській області. Усього у обшуку приміщення було задіяно 10 осіб зазначених відомств.
    Н.Єськіна також підтвердила, що судова ухвала про надання дозволу на проведення обшуку стосувалася кримінального провадження щодо незаконної вирубки лісу на ділянці Чопського прикордонного загону.
    Сьогодні, 17 серпня, співробітники загону працюють у штатному режимі, обшуки не проводяться.
    Як повідомляв УНН, Головна військова прокуратура спільно з Департаментом боротьби з економічними злочинами МВС України сьогодні здійснили обшуки у приміщеннях Державної прикордонної служби України, Центру управління службою Чопського прикордонного загону та Західного регіонального управління ДПС України у межах кримінального провадження щодо незаконної вирубки дерев.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости