ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський суд конфіскував на користь держави два вагони з рівненським лісом

    25 квітня 2024 четвер
    60 переглядів
    Закарпатська ОДА повідомляє...

    Учора, 17 серпня, Ужгородський міськрайонний суд конфіскував на користь держави два вагони лісу, затриманого на Закарпатті.

    Відправником лісу є державне підприємство “Володимирецький лісгосп” з Рівненщини, яке намагалося продати в Угорщину заявлені в декларації “Дрова паливні хвойних порід (сосна) у вигляді колод”.
    "Перевірка товару виявила суттєві порушення в оформленні документації. Так, під час контрольного зважування з’ясувалося, що в одному вагоні деревини менше на 9,4 тони від заявленої в декларації, а в другому — менше на 9,9 тон. Майже вся деревина не відповідає вказаним у документах геометричним параметрам, а частина з неї, яка задекларована як паливна, насправді є технологічною", - коментує рішення суду голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.
    Суд визнав “Володимирецький лісгосп” винним у порушенні митних правил і своєю постановою конфіскував обидва вагони деревини в дохід держави.
    Адміністративні позови Закарпатської митниці ДФС щодо інших вагонів із лісом, який із інших областей України прямував у ЄС, але був затриманий на Закарпатті, перебувають на стадії розгляду, повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору