ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті вшановано лауреатів першого туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків -2015» (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    16 підприємств Закарпаття - «Сумлінні платники податків -2015».

    У малому залі обласної ради відбулися урочистості з нагоди відзначення лауреатів першого туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків -2015».

    У заході взяли участь керівництво області, Державної фіскальної служби у Закарпатті, члени обласної рейтингової комісії Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків -2015», керівники підприємств – переможців І туру Рейтингу.
    Серед відзначених – 16 підприємств Закарпаття.
    Відкриваючи святкове дійство Мирослава Каламуняк, заступник голови ГР при ГУ Міндоходів у Закарпатській області, керівник Ужгородської швейної фабрики зазначила, що сьогодні ми вшановуємо тих, хто своєю ефективною діяльністю сприяє розбудові української економіки, працює на благо нашої молодої суверенної держави, у повному обсязі виконує свої зобов’язання перед бюджетом. Та запросила до вітального слова голову обласної ради Михайла Рівіса.
    Михайло Михайлович найперше подякував присутнім переможцям рейтингу за сумління і чесність та назвав їх локомотивом розбудови економіки краю, добробуту його жителів. Далі зазначив, що, буваючи у закордонних відрядженнях у рамках співпраці Закарпаття з європейськими країнами, доводиться часто бачити там краян - заробітчан, серед яких чимало молоді. Більшість із них вже не повернуться додому. І це сумно. А тому обласна рада робить все для того, аби залучити якомога більше інвесторів у наш край, щоб тут , вдома створювалися нові виробничі площі, робочі місця і люди, у тому числі й молодь, мали змогу працювати, не покидаючи свої сім’ї і домівки. Бо втрачаючи молоде покоління , ми втрачаємо важливу складову розбудови краю і майбутнє нашої країни.
    Очільник облради окремо відзначив присутню в залі переможицю - депутата обласної ради , директора ТзОВ «ВГСМ», що є найбільшим підприємством Рахівського району, Ірину Мацепуру за її підприємливість, активну депутатську роботу та громадську діяльність. Та, побажавши усім міцного здоров’я, доброї удачі, успіхів у праці, вручив нагороди головним героям свята .
    Серед таких : СП ТОВ «Д’юті ФРІ Трейдінг», що у галузі торгівлі торік до зведеного бюджету сплатило 33 млн 763 тис.грн податків і зборів (директор Євген Танчук). Велике підприємство Ужгородський коньячний завод сплатив торік до зведеного бюджету понад 7 млн грн. податків і зборів, де відрахування на соцзаходи склали 1 млн 650 тис. грн. (віце-президент корпорації «Укрвинпром», академік Української технологічної академії, депутат облради чотирьох скликань Володимир Гісем). Середнє підприємство «Товариство з додатковою відповідальністю «Міжгірський лісокомбінат» перерахував до зведеного бюджету 3 млн 725 тис.грн. ( директор Іван Ледіда). Фермерське господарство «Коник» сплатило до зведеного бюджету торік 6 млн.582 тис. грн податків ( директор Василь Мелеш). Середнє підприємство ПАТ «Мукачівський завод «Точприлад» торік перерахував до зведеного бюджету майже 41 млн грн податку ( директор Петро Ремінець). Підприємство ДП»Санаторій «Шаян» сплатило торік податків та обов’язкових платежів до бюджетів усіх рівнів понад 5 млн.грн ( головний лікар Любомир Прокопович). Підприємство ТзОВ «А.М.ІТРО» перерахувало до зведеного бюджету понад 5 млн.грн. ( директор Анджело Бернарді). ПрАТ «Закарпатавтотранс» перерахував до бюджету понад 6 млн грн. податків ( директор Йосип Кречко) та ряд ін.
    Інші промовці, а це – в.о. голови Закарпатської митниці Володимир Колесніков та голова ради територіального відділення Асоціації платників податків України області Марта Волощук також відзначали сумлінність присутніх підприємців, бажали їм розквіту, дякували за вклад у розбудову Закарпаття та продовжили церемонію нагородження.
    Після чого винуватці святкової зустрічі у невимушені обстановці обмінювались думками, планами, візитками та щирими побажаннями успішного ведення бізнесу, хороших прибутків та наповнення бюджету країни задля добробуту і щасливого життя мудрого, роботящого українського народу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору