ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У період святкування Дня Незалежності ПриватБанк надаватиме послуги закарпатцям

    25 квітня 2024 четвер
    35 переглядів
    24 серпня Україна відзначає 25-річчя своєї незалежності.

    24 серпня Україна відзначає 25-річчя своєї незалежності. Цього року свято припадає на середу, тож додаткових вихідних не буде.

    Усі відділення ПриватБанку із 5-денним робочим тижнем працюватимуть весь наступний тиждень, крім 24 серпня. Чергові відділення у м.Ужгород, вул. Швабська, 64 та м. Мукачево, вул. Миру обслуговуватиме клієнтів навіть у свято.
    Весь час корпоративні клієнти ПриватБанку можуть розпоряджатися своїми коштами на поточних і депозитних рахунках в режимі 24/7/365 у будь-якій точці України та світу як через персональних банкірів, так і за допомогою он-лайн банку Приват24. Отримати доступ до рахунків можна через мобільний додаток Приват24 Business.
    Також без свят, перерв і вихідних працюють Інтернет-бaнк Приват24 та мобільні додатки, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати та надіслати переказ, поповнити депозитний рахунок та отримати багато інших послуг.
    Без вихідних працюють термінали самообслуговування, банкомати та чергові відділення банку, ознайомитися з розташуванням та режимами роботи яких можна на офіційному сайті Приватбанку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору