ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Потерпілі від масового отруєння в ресторані “Прага” сумніваються в об’єктивному розслідуванні інцидента

    19 квітня 2024 п'ятниця
    86 переглядів
    УЖГОРОД. Потерпілі впевнені – справу спеціально заминають.

    Журналіст зв’язався з ужгородцями, які після відвідин ресторану "Прага" підхопили сальмонелу. Всі вони переконані, що лікарі та епідеміологи спеціально спускають справу на гальмах.

    Від дня, коли святкування в ресторані «Прага» завершилось масовим отруєнням, минуло більше тижня. Втім, у СЕС досі не повідомили результатів досліджень і не назвали причину, що вклала більше 20-ти людей на лікарняне ліжко.

    Люди впевнені – справу спеціально заминають.

    -Ми з дружиною вчора отримали результати аналізів, в яких написано «сальмонельоз». Я одразу написав офіційну заяву в СЕС у якій зазначив, що в нас підтвердився сальмонельоз і попросив надати інформацію про те, які заходи проведені епідеміологами. Вони не дуже зраділи моїй заяві. Я більш, ніж впевнений, що все пробують заминати.

    Ми подаватимемо до суду. Це свинство з боку ресторану, адже ми їм одразу ж на наступний день( 17-го числа) повідомили, що майже вся компанія отруїлась. Але реакції не було жодної. Я вже мовчу про наслідки для нашого здоров’я, тепер три тижні на рисі і гречці з водою жити. До речі, того ж числа наші знайомі віднесли до СЕС зразки їжі з нашого столу і повідомили про отруєння. Вони вже тоді знали про ситуацію, – розповів один з потерпілих.

    Постраждалим з іншої компанії, які зараз лежать в лікарні, результати аналізів прийшли сьогодні. Там теж вказано діагноз «сальмонельоз».

    -Нам здається, що це намагаються спустити на гальмах. Як інакше, якщо на прес-конференції лікарі кажуть, що в стаціонарі лежить одна людина, а насправді їх там купа? Після виписки ми не збираємось це їм просто так залишити, – стверджують хворі.

    До речі, сьогодні до інфекційної лікарні доставили повара з «Праги» з такими ж симптомами, як у всіх інших.

    Разом з тим, сьогодні епідеміологи офіційно повідомили, що стан госпіталізованих задовільний, а про результати досліджень говорити рано, адже це складний процес. А про результати аналізів, які потерпілі вже мають на руках – ні слова.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Якщо у вас є аналізи покажіть народу документи, а то ця вода, - тільки й чути " по результатам...""" - Так надайте ці результати масам - докажіть!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Тай й взагалі судячи з ваших статей то та компанія брала хавку свою, що ресторан дозволяє - а чи здавали ви на аналізи ту їжу яку ви приносили з собою??? І де документи ???

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    а потім ще напишіть шо і лікарі підкупленні, і там де ви здаєте аналізи - теж люди підкупленні, кожен судить по собі ....

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ну капец народ. Вашы статті почитати чкі ви штампуєте одну за другою (в яких я особисто сумніваюсь в правдивості) то власник всіх підкупив спочатку пркурора, а потім лікарів