ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У футбольному чемпіонаті Закарпатської митниці взяли участь 8 команд (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    97 переглядів
    Фіскальна служба Закарпаття повідомляє...

    Відбувся розіграш відкритого Кубку Закарпатської митниці ДФС з міні-футболу. За кубок змагались працівники різних митних підрозділів та запрошені дві команди – Головне управління ДФС у Закарпатській області та Закарпатська обласна державна адміністрація.

    Зініціювала та провела футбольне змагання Закарпатська митниця ДФС з нагоди 25-ої річниці Незалежності України. Захід відбувся на базі спорткомплексу «Зінедін».
    Всього у змаганнях взяли участь 8 команд, які за жеребкуванням були поділені на дві групи, де за коловою системою визначали півфіналістів.
    З першої групи до фіналу вийшла команда «Закарпатська ОДА», а компанію їм у півфіналі склали футболісти ФК «Митний пост «Тиса».
    З другої групи до фінальної частини змагань вийшли футболісти команди «Головне управління ДФС у Закарпатській області» та ФК «Закарпатська митниця ДФС».
    У першій півфінальній зустрічі зіграли футбольна команда «Головне управління ДФС у Закарпатській області» та ФК «Митний пост «Тиса». Під час двох десятихвилинок, як і мало трапитись за всіма законами футболу, цікаве дербі в основний час матчу закінчилось в нічию (1:1), після чого команди перейшли до серії післяматчевих пенальті. Ця футбольна лотерея завершилась із рахунком 3:1 на користь «Головного управління ДФС у Закарпатській області». У другому півфіналі, де зустрілись ФК «Закарпатська ОДА» та «Закарпатська митниця ДФС» матч завершився з рахунком 3:1 на користь футболістів із обласної адміністрації. Переможця третього місця і долю бронзових медалей вирішили пенальті. Вправнішою та влучнішою виявилась ФК «Митний пост «Тиса», яка й стала бронзовим призером відритого чемпіонату.
    У фінальній грі з перших хвилин розпочалась запекла боротьба, ініціатива переходила від однієї команди до іншої. Перший гол у ворота «Головного управління ДФС у Закарпатській області» забила команда обласної адміністрації. Згодом футболісти Головного управління зрівняли рахунок, але наприкінці зустрічі не змогли захистити ворота й пропустили вправно реалізований штрафний. У підсумку – рахунок 2:1 і ФК «Закарпатська ОДА» стає володарем відкритого кубка Закарпатської митниці ДФС з міні-футболу.
    Відразу після закінчення фінальної гри відбулось нагородження команд-призерів. Організатори привітали переможців та учасників змагань та побажали їм успішного продовження спортивних перемог і трудових звершень.
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору