ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: "Зелений базар" в Ужгороді, незважаючи на заборону мера Ратушняка, працює й далі

    23 апреля 2024 вторник
    79 переглядів
    Олександр Сороколєтов прикував себе ланцюгом до торговельного павільйону. А вже ввечері у чоловіка стався інсульт.

    Станом на понеділок, 26 січня, ринок, що розташований по вулиці Фединця в обласному центрі, фактично, продовжує працювати у нормальному режимі. Єдиним нагадуванням про події минулого тижня залишається гора каміння, яка перешкоджає руху автотранспорту по території ринку, а також міліція, яка контролює заїзд на вулицю Фединця.

    Фактично всі підприємці вийшли в понеділок на роботу — не працюють лише кілька павільйонів.

    Нагадаємо, що 15 лютого виконком Ужгородської міськради ухвалив рішення про закриття ринку на виконання рішення Господарського суду Закарпатської області від 26 грудня 2006 року, у відповідності до ЗУ Про місцеве самоврядування та постанови Кабміну, рішення Ужгородської міської ради від 12.09.06, а також рішення міськради про генплан міста. У відповідь підприємці, а їх згідно з договорами на території ринку на сьогодні працює 260, вказують 5000 зібраних підписів ужгородців за його існування. Також вони впевнені, що втягнуті у велику грошову аферу, і переконані в своїй правоті, посилаючись також на наявність у них документів на оренду землі до кінця 2007 року.

    19 лютого на базарі заборонили відкривати павільйони, а напередодні пропонували підприємцям добровільно дати дозвіл на перенесення павільйонів на нове місце, в іншому випадку їх вивезення буде примусовим. У відповідь підприємці, як і очікувалось, обіцяють відстоювати свої права до кінця. На знак протесту підприємець Олександр Сороколєтов прикував себе ланцюгом до торговельного павільйону. А вже ввечері у чоловіка стався інсульт.
    Ужгород: У підприємця "Зеленого ринку", який на знак протесту прикував себе ланцюгами, стався інсульт
    В Ужгороді триває конфлікт щодо ліквідації "Зеленого ринку" в центрі столиці Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору