ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Подробиці нічної стрілянини в Ужгороді біля супермаркету "Дастор"

    23 квітня 2024 вівторок
    78 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    У неділю, 28 серпня, в поліцію Ужгорода надійшло повідомлення від мешканця міста про те, що невідомі озброєні особи погрожують його сім'ї. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

    Як з'ясувалося, 35-річний житель Ужгорода прийшов в гості до своїх родичів, які проживають у провулку Шевченка. Сім'я вийшла ввечері у двір будинку.
    "Особи сиділи у себе у дворі, повз проходили троє невідомих. Між ними виникла словесна перепалка. У розпал конфлікту один з невідомих дістав травматичну зброю і кілька разів вистрілив у повітря. На ці звуки вибіг заявник, після чого невідомі зникли в напрямку супермаркету "Дастор". За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Оперативні працівники вживають заходів щодо встановлення осіб ", - зазначила у коментарі представник ужгородського відділу поліції Ганна Дан.
    На місці події правоохоронці знайшли дві гільзи 9-го калібру від травматичного пістолета. Розшукують стрілка. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 296 ч. 4 Кримінального кодексу України (хуліганство із застосуванням зброї), - повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
    В правоохоронних органах міста підтверджують, що інцидент стався у дворі будинку, де живуть цигани.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору