ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ЗМІ з’ясували, хто стоїть за спробами "очорнити" закарпатських лісників! (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    120 переглядів
    Головний замовник "брутального" звинувачення лісівників - Вадим Пукман.

    Опоненти спеціально розтиражовують негативні факти, щоб завдати іміджевої шкоди лісівникам Закарпаття. Останнім часом на певних телеканалах "майорять" новини про статки й домівки лісівників.

    Більша частина фактів зводиться до того, що Головний замовник "брутального" звинувачення лісівників саме Вадим Пукман.
    На Тячівщині та Рахівщині ні для кого не секрет, що Вадим Пукман, як опонент директора ДП “Великобичківське ЛМГ” Юрія Сойми, регулярно закликає журналістів центральних телеканалів задля "замовних" ВІДЕОтелепередач. Але сам ніколи не фігурує в них. Натомість у всіх роликах важко не помітити депутата Рахівської райради Миколу Кокіш-Мельника - всі ці історії носять "очевидно замовний характер", - заявили нашому виданню два співрозмовники з Державного лісового агентства.
    Там вважають, що кампанію проти закарпатських лісівників розв'язали люди, які претендують на ротацію в лісових господарствах гірського краю. Джерело припустило, що в кожному лісовому господарстві Закарпаття існують так звані "шістки" та "наглядачі", щоб зливати інформацію та в подальшому точно знати, як можна "виставити" в негативному світлі лісівників, - підкреслює джерело.
    За даними нашого Інтернет-видання, скандально відомий депутат одіозний закарпатський укропівець-ренегат Миколи Кокіш-Мельник, який так патріотично виступає на телебаченні за збереження лісів, сам звільнений з посади за регулярні незаконні рубки та й ще погорів на браконьєрстві, повністю залежить від Вадима Пукмана, який являється ніким іншим, як сином заступника керівника ЗОУЛМГ Василя Пукмана.
    Кокіш-Мельник зв'язаний по руках і ногах з Пукманом-молодшим. Він же адвокат у суді Пукмана, який під час роботи у ДП «Великобичківське ЛМГ» хворів понад 200 днів за останні 13 місяців...Якщо проаналізувати кількість лікарняних листків і географію їх видачі, постає логічне питання про об об'єктивність і законність видачі таких бюлетенів.
    Тільки раз цей чоловік лікувався у стаціонарі, а решта 12 лікарняних листків свідчать, що хворий надавав перевагу амбулаторному способу лікування. Навіть більше, Вадим Васильович отримував лікарняні листи поза межами постійного місця проживання. Чи то місцевим лікарям не довіряв, чи була якась інша причина – це невідомо, але за рік цей хворий змінив декілька лікувальних закладів Закарпатської області. Керівництво ДП «Великобичківське ЛМГ» у той час занепокоїлося довгою відсутністю свого працівника, який не був на роботі понад рік.
    У далекому 2013 році за зверненням членів профкому колективу місцевим важкохворим шарлатаном зайнялася Генеральна Прокуратура та Міністерство охорони здоров’я України та Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Достовірне джерело з Держлісагенства повідомило нам, що працівники Генпрокуратури України взяли хід перевірки справи на “контроль”. Однак як можна побачити, що розслідування так і не пішло. Ймовірно, її не знайти в архівах правоохоронних органів. МОЖЕ тепер НАШОМУ НОВОМУ ПРОКУРОРУ ГАВРИЛЮКУ ВАРТО ЗВЕРНУТИ УВАГУ на панів Пукманів і Кокіш-Мельника?! До речі, Василь Васильович Пукман, який керував закарпатськими лісами ще з часів Януковича і його досі на посаді і, не потрапив він під закон про люстрацію.
    Наші співрозмовники завіряють, що його не можуть звільнити з посади через буцімто впливові зв'язки в Києві. У свої часи він забезпечив всіх впливових представників силових відомств будинками та стабільно возив "портфелі" з зеленими. Яку б суму йому не сказали привезти. Повертаючись до сина, Вадим Пукман причетний й до контрабанди лісу в Румунію і крадіжці лісопродукції. Ось один із фактів, як 23 липня о 6 годині 45 хвилин лісовоз Урал завантажений пиловником породи ялина приблизно 25-27 м куб. перетнув КПП№2, шлагбаум якого був відчинений. Лісопродукцію завезено на територію Закарпатського арматурного заводу, який вже не діє. Орендує даний склад Василь Пукман за співучасті громадянина Василя Шемоти.
    Як стало відомо, лісопродукція була викрадена з промислового складу лісосіки головного користування квартал 18, виділ 46 «Середньоріцького лісництва». Лісосіку розробляє ФОСПД «Г.В. Попович» методом підряду. За даним фактом проведено службове розслідування. Всю документацію передано до правоохоронних органів міліції Рахівського відділення. Однак напевно ця справа, як і сотні справ, переданих проти порушників закону, закриті за недостатньою кількістю фактів.
    Ось у такому будинку живе сам Вадим, який до речі, побудований рейдерських захопленням земельної ділянки та розташований поряд з арматурним заводом, куди якраз 23 липня була завезена крадена лісопродукція з лісгоспу. Соупаденіє?!
    799-1.jpg
    Василь Непомнящий

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору